Spot jammer for 477MHz frequency band - Lau Ngie Hing, 1990-, author; Ahmad Zuri Sha'ameri, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014