Prototype of water distribution system - Zamir Noor Abd Hamid, 1989-; Fatimah Sham Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014