Oil spill detection using electrode microfluidics system - Norfarahanim Suhaimi, 1991-, author; Mohd. Ridzuan Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014