Oil spill detection using electrode microfluidics system [electronic resource] - Norfarahanim Suhaimi, 1991-, author (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014