Rearm - arm power assisting exoskeleton for human elbow flexion-extension support - Chin, Wee Sam, 1990-, author; Kumeresan A.Danapalasingam, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014