Penilaian terhadap Sistem Pendaftaran Tanah Berkomputer (SPTB) ke arah sustainable land title registration - Siti Khadijah Salleh; Ghazali Desa, supervisor; Fakulti Geoinformasi Dan Harta Tanah (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014