Feasibility of power generation from pulse detonation engine - Mohd. Asyraf Jamaludin, 1986- author 639452; Mazlan Abdul Wahid, 610961 supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014