Experimental study of gaseous fuel flameless combustion in tangential air configuration - Anas Mohd. Salleh, 1990-, author 643197; Mazlan Abdul Wahid 610961; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014