Development of computerized maintenance management system (CMMS) for small and medium industries (SMI) - Tee, Yee Siang, 1990-, author; Mohd. Foad Abdul Hamid, supervisor; Zulkepli Muhamad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014