Test rig design for automotive refrigeration system - Ahmad Zulkhairie Amran, author 643290; Zulkarnain Abdul Latiff, 1964-, supervisor 513709; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014