Engine oil wear resistance [electronic resource] - Nurul Farhanah Azman, 1991-; Mohd. Zubil Bahak; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014