Kajian getaran ke atas mesin rumput tangan elektrik - 282598 Mohd. Azzeri Md. Naiem (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999