Pseudo dynamic cyclic test for IBS blockwork [electronic resource] - Tan, Shyuan Jy, 1990-, author; Abdul Kadir Marsono, Assoc.Prof.Dr., supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur))) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014