Kajian kualiti air serta punca pencemaran di Sungai Johor, Kota Tinggi [electronic resource] - Nor Afzan Lina Md. Amin, 1991-, author; Shamila Azman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014