Siklomaltodektrin glukanotransferase (CGTASE) daripada bakteria alkalofilik - 294142 Siti Zalita Abdul Talib; Rosli Md. Illias; Seminar Kebangsaan Teknologi Makmal (ke-4 : 2000 : Universiti Malaya, Kuala Lumpur)
42