Petrography of limestone as reservoir rock - Muhamad Khairizuwan Masalan, 1991-; Moulishree Joshi, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014