Prediction of bed-load transport rates for Skudai river, Kulaijaya [electronic resource] - Nazirah Idris, 1991- , author; Kamarul Azlan Mohd. Nasir (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014