Toxicity study of oil-based mud and ester-based mud on terrestrial life [electronic resource] - Mahfoudh Ali Abduljalil Dael, 1986-; Abdul Razak Ismail; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014