Management of Chlorofluorocarbon (CFC) waste [electronic resource] - Mohamad Raduan Yatman @ Suratman, 1991-, author (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014