Pressure drop profile and production performance in horizontal well : A simulation study by prosper software - Muhamad Hanif Mhd. Ali, 1991-; Wan Rosli Wan Sulaiman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Kejuruteraan Tenaga Diperbaharui (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014