Hubungan di antara budaya organisasi dengan kepuasan kerja dalam kalangan staf sokongan di Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah (MPJBT) Johor Bahru, Johor - Siti Fatimah Yuhana Abd. Malek, author; Hamdan Abdul Kadir, supervisor; Fakulti Pengurusan (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014