Hubungan antara faktor individu dengan tahap burnout dalam kalangan guru di SMK Petra Jaya Kuching - Siti Khatijjah Affandi 639732; Muhd. Sharil Bakri supervisor 207501; Fakulti Pengurusan 538641 (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015