Hubungan antara ganjaran intrinsik dengan komitmen pekerja terhadap organisasi di Jabatan Pengeluaran di sebuah syarikat swasta di Shah Alam, Selangor - Nik Sayyidah Aisyah Nik Mohd 1992- , author 639636; Fadilah Zaini, supervisor 367189; Fakulti Pengurusan 538641 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014