Hubungan antara tahap penglibatan pekerja dengan prestasi kerja di Jabatan Perhutanan Negeri Terengganu (JPNT) - Nor Liyana Sulong, 1992- 639548; Fadilah Haji Zaini, supervisor; Fakulti Pengurusan 538641 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014