Persepsi pekerja terhadap peluang pembangunan kerjaya wanita di UniKL MITEC, Pasir Gudang, Johor - Siti Hasnabila Azam, 1991-; Nur Naha Abu Mansor, supervisor; Fakulti Pengurusan (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015