Retrofitting direct sequence distillation columns using driving force method - 600799 Mohd. Faris Mustafa, 1989- , supervisor; Mohd. Kamaruddin Abd. Hamid supervisor 416302; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Tenaga 599090 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015