Hubungan antara ganjaran kewangan dan motivasi pekerja dalam kalangan juruteknik mesin ATM, bahagian operasi, safeguards G4S Sdn. Bhd. Petaling Jaya, Selangor - Nursyazleen Syafiza Zunib; Siti Rahmah Awang, supervisor; Fakulti Pengurusan (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015