Faktor-faktor yang menyebabkan pelajar lambat mengemukakan aduan kerosakan di dalam bilik kuliah - Ainul Farahin Saifuding, 1989-, supervisor 639141; Noorsidi Aizuddin Mat Noor, 1989-, supervisor 639142; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Aset dan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016