Control and modeling of underwater flexible manipulator structure - Tan, Jackie Jia Jiun, 1991-, author 640307; Intan Zaurah Mat Darus 559143; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016