Harnessing energy via piezoelectricity vibration - Teh, Sui Lin 1991-, author 642376; Intan Zaurah Mat Darus, supervisor 559143; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016