House price index of flagship A Iskandar Region Malaysia - Tio, Min Jie, 1990-, author 604584 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014