Kajian kitar semula minyak masak terpakai bagi proses biodiesel di kawasan Sabak Bernam, Selangor - Siti Nurehan Omar, 1982-; Khalida Muda, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015