Mengkaji kesesuaian dos polimer dan penghasilan arang daripada sisa enapcemar - Suhaimi Mohamad Nazori, 1981-, author; Mohd. Fadhil Md. Din, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar))- Universiti Teknologi Malaysia, 2015