Kajian mengenai kelemahan tindakan pihak pengurusan pangsapuri terhadap pemilik yang tidak membayar caj perkhidmatan - Kiew, Pik Sean, author; Mustafa Omar, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014