Pengukuran panjang bayang bagi penentuan waktu solat zuhur dan asar [[electronic resource] - Muhamad Hanif Mohd. Saa'd , 1991- 636343; Mohamad Saupi Che Awang, supervisor 266959; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014