Study on solar microinverters - Faiz Abd. Rahman, 1985- 640186; Naziha Ahmad Azli, supervisor 217781; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa))