Mekanisma promosi pelancongan bangunan warisan kawasan kajian bandar Kuala Lipis - Nur Salihaa Abdul Majid, 1990-; Abd. Halim Hamzah 200255; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014