Halangan-halangan pemajuan tanah ladang pertanian komersial milik syarikat di Negeri Kelantan - Nurul Ain Che Hashim, 1990-, author; Megat Mohd. Ghazali Abd. Rahman, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014