Modelling, simulation and control of quad rotor robot - Mohammad Shafiq Mohammad Ashraf, 1990-, author 605601; Mohamad Shukri Zainal Abidin, supervisor 486108; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016