Halangan-halangan pemajuan tanah ladang pertanian komersial milik syarikat di Negeri Kelantan [electronic resource] - Nurul Ain Che Hashim, 1990-, author (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014