Post occupancy evaluation (POE) untuk Perpustakaan Sultanah Zanariah, Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - Mohd. Firdaus Ali Khan Hafid, 1990-, author 604604; Nor Maizan Baba 604605; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti)