Permasalahan jeti di Batu Pahat - Sharil Nizam Abdul Rahim, 1976-, author 642997; Ainur Zaireen Zainudin, 1979-, supervisor 543771; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016