Strategi penambahbaikan pengurusan bencana banjir besar di Kelantan - Farisah Ibrahim, 1990- 640222; Norhidayah Md. Yunus, 1983- 633574; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016