Pelaksanaan kaedah operasi lawat, nasihat dan bayar dalam kutipan cukai tanah [electronic resource] - Akmall Ersyadiah Abdul Razak, 1986-, author 639457; Salfarina Samsudin, supervisor 617917; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2016)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016