Kesediaan isi rumah terhadap program pengasingan sisa pepejal di punca [electronic resource] - Afzan Azhari, 1982-, author 639295 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah))