Rekabentuk dan ujian kekuatan ke atas sambung bolt dan kimpal - 199593 Mohd. Azli Arifin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999