Pengurusan projek pembinaan yang tidak mengikut spesifikasi kerja - Norliyati Md. Nor, 1973-, author 641760; Norhidayah Md. Yunus, 1983-, supervisor 633574; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2016)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016