Aplikasi pengambilan pesanan mudah alih untuk pelanggan dan pelayan menggunakan sistem pengoperasian android [electronic resource] - Muhammad Fadli Md. Khalid, 1991-, author (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014