Aplikasi penyulitan kandungan e-mel yang mengandungi maklumat sulit - Mohd. Fauzi Jamaluddin, author; Shukor Abdul Razak, supervisor; Fakulti Komputeran (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016