Permainan mobile silat fighting - Fatimah Mohamad Judi, 1991-, author 604952; Normal Mat Jusoh, 1970-, supervisor 596713; Fakulti Komputeran 538688 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Perisian Grafik dan Multimedia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014